ADO verliest in Breda van Nac.(Foto’s)

Adojournaal was samen met 70 supporters,  met de verplichte buscombie naar breda gegaan. Ja je leest het goed 70 supporters, maar dat zal wel met het aquarium te maken hebben.

Het aquarium zoals het door de meeste clubs word genoemd, is het uitvak bij Nac. Dus wij moeten het doen met wat door het plexaan word gezien.

Of was het op eredivisie live ook snel op achterstand? Nee de sfeer was nou niet van dat je zegt gezellig, maar deze keer werd er tot en met de laatste minuut achter het team gestaan. Met een eindstand van 4-0, en met een balletje gehakt die voor de tiende keer naar boven komt, ga je toch naar Den Haag met een stille busreis. De sfeer film is zoals jullie begrijpen te kort geworden.

Maar door het glas hebben we toch wat foto’s weten te maken, niet van de beste kwaliteit maar een aantal uitgezocht’ Via deze link kom je op de pagina in het fotoalbum. Ook Neal was naar Breda gegaan om zijn verslag en natuurlijk om een aantal juweeltjes te schieten. Die kan je via deze link zien.

Directe link:

1 reactie op ADO verliest in Breda van Nac.(Foto’s)

  1. « Ce que j’ai fini par comprendre, c’est que gagner en bourse n’est pas question de quotient intellectuel. C’est même je dirais inversement proportionnel. Pour cette raisons ceux qui réussissent ne sont pas les plus intelligents, mais bien ceux qui croient en eux mêmes, en leurs capacités à pouvoir battre le marché et sont à tout moment motivé pour apprendre de leurs erreurs car à la fin de la journée de trading, c’est toujours possible dans leur esprit de trouver un moyen de gagner en bourse. A partir du moment où vous commencez à douter de la possibilité des choses, vous êtes déjà en game over. »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *