Ahmed-Ammi en Paul Mulders met masker tegen RKC

Ahmed Ammi is weer inzetbaar voor ADO Den Haag. De verdediger kan met zijn gebroken neus meedoen tegen RKC, maar speelt dan wel met een masker.

Ook voor Paul Mulders is zo’n gezichtbeschermer beschikbaar. Hij is namelijk evenmin ongeschonden uit de strijd met De Graafschap gekomen. De middenvelder blijkt op de Vijverberg een breukje in de oogkas te hebben opgelopen, aldus het AD.

Het derde ‘slachtoffer’ in het duel met de Superboeren, Aleksandar Radosavljevic, is weer helemaal hersteld van de botsing met zijn schouder tegen de paal. Hij speelde gewoon mee in de kwalificatieduels van zijn land Slovenië tegen Italië en Estland.

De enigen die voor de hervatting van de competitie niet klaar zijn, zijn Chiro N’Toko (knie) en Kevin Visser (middenvoetsbeentje). De laatste heeft wel weer de training met de groep hervat.

Bron : CADD

Directe link:

4 Reacties op Ahmed-Ammi en Paul Mulders met masker tegen RKC

  1. An inletlignet point of view, well expressed! Thanks!

  2. Good blog! I really love how it is nice on my eyes it is. I am wondering how I could be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which may do the trick? Have a nice day!
    formal gowns tbdress http://www.tbdress.cc/formal-dresses_c89.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *